miercuri, 15 octombrie 2014

L'Erbolario LOTIUNE PENTRU PROTECTIE SOLARA CU MORCOV, JOJOBA SI NUCA


             

 Aceasta crema este destinata pentru  expunere usoara la soare, nefiind destinata orelor de varf ale zilei, cand sooarele este foarte puternic deoarece are o protectie foarte mica (SPF 10).
               Ingredientul ei de baza este morcovul, deci are propietatea de a favoriza o bronzare mai rapida si de durata. Contine si Jaboja si extract de galbenele, ce hranesc pielea facand-o mai elastica si dupa expunere.Este indicata dupa faza a doua de bronzare, cand pielea e deja invatata cu caldura soarelui.
             Eu am o parere de mijloc pentru aceasta crema solara, as fi crezut in prima faza avand morcov ca va accelera bronzul mai mult,sincer nu prea am observat asta, decat ca dupa aplicarea cremei pielea transpira excesiv ca si cum eram data cu ulei.Iesea apa din corp non stop, chiar nu am mai patit asta cu alt produs de genul, acum nu stiu daca este un plus sau un minus, probabil asa actioneaza ea.
          Pot spune ca are un parfum placut, delicat.Nu este foarte grasa ci este o crema usoara.Ca sfat ea avand doar 10 spf as spune ca ar trebui sa mai foloositi si un alt produs pentru o protectie mai sigura in fata soarelui mai ales in orele de varf.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu